Persoonlijke boodschappenservice Zuid-Limburg

Wat is er nu fijner dan je boodschappen thuisbezorgd te krijgen? Niet meer te hoeven sjouwen met je boodschappen, niet meer op onmogelijke tijden naar de winkel om nog iets te halen, niet meer in de rij staan… En toch een goed gevulde koelkast, vol biologische producten. En het is zo makkelijk! Volg onderstaande stappen en laat je verwennen.

>> vraag ons GRATIS kennismakingspakket aan <<


 • Connector.

  Maak een lijstje

  Onderaan deze pagina is een formulier dat je kunt gebruiken. We hebben je lijstje graag voor maandagochtend 09.00.

 • Connector.

  Contact

  We nemen contact met je op om een geschikte bezorgdatum en tijd af te spreken.

 • Connector.

  Taadaaa

  Wij bezorgen het bij je thuis, tot in de keuken als je wilt. De betaling kun je per pin, cash of bankoverschrijving voldoen.

Thuisbezorgd vanaf € 20,00
( € 2,50 bezorgkosten)
Gratis vanaf € 50,00

Onze producten


Vrij van onnatuurlijke en/of onnodige toevoegingen of bewerkingen. Om een voorbeeld te geven van onnodige toevoegingen: van sommige producten heb je merken die het maken met twee ingrediënten, waar een ander merk het maakt met negen.
Wist je dat als je een biologisch gecertificeerde komkommer in tweeën snijd, je deze niet meer biologisch mag noemen? Zo zijn er meer regels waardoor een keurmerk voor ons niet het belangrijkst is. Persoonlijk hebben we bijvoorbeeld liever onbespoten groenten, dan biologisch bespoten groenten. Als een product aan onze eisen voldoet, we weten waar het vandaan komt, wat er in zit en hoe het gemaakt wordt, is het goed.
We kopen onze producten het liefst bij mensen/bedrijven die we persoonlijk kennen en waar de producten met aandacht gemaakt worden.
Om een compleet assortiment te kunnen bieden kopen we de rest in bij andere leveranciers.
Er zijn steeds meer mensen die hun dieet veranderen. Vanuit een fysieke reactie op een bepaald voedingsmiddel of uit overtuiging. We hebben een groot assortiment aan:

 • glutenvrij
 • lactosevrij
 • suikervrij
 • raw
 • vegan
 • vegetarisch
 • paleo
 • bloedgroep
 • etc…
Wanneer je  een collo verpakking koopt, krijg je 15% korting op dit product. Een collo is de hoeveelheid waarin een product verpakt zit. Zo zitten er bijvoorbeeld 12 pakken rijstemelk in een doos.

Als je een bepaald product toch altijd in huis hebt/regelmatig gebruikt is het voordelig om een collo te bestellen. Je hoeft er immers toch niet zelf mee te slepen 😉

Ons assortiment

Eigenlijk alles wat je bij de supermarkt, natuurwinkel, drogist en reformwinkel kunt kopen, hebben we in ons assortiment. Hieronder de meest gebruikelijke categorieën. Staat er iets niet bij, schroom niet om het gewoon in je boodschappenlijstje te zetten. Grote kans dat we het wel hebben.


Voor zover mogelijk bij Demeter boerderij De Hooge Weijer. Aangevuld met groente en fruit van andere leveranciers.
Zo veel mogelijk van De Blije Big. Aangevuld met producten van De Hooge Weijer en andere leveranciers.
Ambachtelijk Duits en Nederlands brood en gebak. Zonder onnodige toevoegingen, lang gerezen en langzaam gebakken. De broden worden gemaakt door een Duitse en een Nederlandse bioBakkerij.
Kaas, melk, yoghurt. Zowel van koeien, als van geiten en schapen.
Bouillonblokjes, tomatensaus, pasta, lasagna, peulvruchten, olie, kruiden, kokosmelk, (…)
Muesli, crackers, notenpasta, (…)
Meel, rauwe cacaopoeder, kokosrasp, rozijnen, kaneel, (…)
Luiers, potjes, opvolgmelk, flessen, spenen, kolven, (…)
Dagcreme, tandpasta, tampons, shampoo, handzeep, (…)
Afwasmiddel, wasmiddel, allesreiniger, (…)
Waterfilters, flesjes zonder BPA, (..)
Celzouten, vitamines, kruidenmengsels, (…)
Boeken, esoterische olie, wierrook, (…)

Boodschappenlijstje