Biologische Markt Roermond

Iedere woensdag zijn we te vinden op de biologische markt in Roermond. Je kunt brood bij ons bestellen en afhalen tussen 13.00 en 16.00 op het stationsplein te Roermond.

Ambachtelijk brood en gebak

In ons ASSORTIMENT zit iets lekkers voor ieder van ons. Van een simpel volkoren tot een echt Duits rogge zuurdesem, of grote speltcroissants en andere luxe broodjes en gebak. We hebben veel zuurdesem en ook alternatieven voor tarwe. Bovendien houden we rekening met allergenen en intolleranties. Vraag naar de glutenvrije producten, voor vele ook een goed alternatief als koolhydraat-arme levensfilosofie. Ook veganisten kunnen lekker mee-smullen.
Naast onze biologisch gecertificeerde producten, hebben we ook een groeiend deel dat het DEMETER (BD=Biologisch Dynamisch) keurmerk mag dragen.

onze KWALITEIT is simpel: lekker & gezond, zonder onnodige toevoegingen, lang gerezen en langzaam gebakken. De broden worden gemaakt door een Duitse en een Nederlandse bioBakkerij. Zij maken hun producten met liefde en geduld, net als Jos. Die met zijn kennis & kunde lekkere creaties zal delen en kan uitleggen waarom hij voorstander is van die ingrediënten.

GLUTENVRIJ en andere allergenen
Brood, crackers, muesli en veel meer producten bieden we ook aan zonder gluten, lactose, suiker, tarwe of andere allergenen. Vraag Jos ernaar, hij geeft graag persoonlijk advies.

→  ASSORTIMENTSLIJST  ←

BESTELLEN
De bestellingen die
zondag voor middernacht per mail
binnenkomen, kun je op woensdag afhalen op de markt in Roermond, of we bezorgen het bij je thuis.
Plaats je bestelling


BOODSCHAPPEN
SERVICE

Vanaf € 20,00 bezorgen we je bestelling thuis.
Lees hier meer.


ANDERE PRODUCTEN
Op bestelling nemen we ook andere producten mee. Hier vind je een overzicht van ons assortiment. En hier vind je een groeiend deel online.

Bestelformulier