20% korting voor leden

Het liefst willen we dat heel Nederland (om mee te beginnen) in staat is om gezond te genieten. Daarom hebben we een systeem waarbij iedereen zijn of haar boodschappen, en andere waardevolle producten, bij ons kan kopen voor een zo’n laag mogelijke prijs.

Voordelen lidmaatschap

  • 20% korting op het hele assortiment*
  • 10% korting op overnachtingen bij Logies Ravensbos
  • 10% korting op workshops

Wanneer interessant

Als je € 50,00 per maand of meer uitgeeft aan voeding, supplemtenten, verzorging, huishoudelijke producten en de rest van ons assortiment.

Wat kost het

We vragen een bijdrage van € 9,95 per maand.

Waarom deze constructie: geen orders maar klanten

Als we onze focus kunnen verleggen van orders naar leden, kunnen we werken vanuit verbinding. Natuurlijk met onze klanten, maar ook met onze leverandiers, producenten en omgeving.
Van de kleine financiele zekerheid die de maandelijkse lidmaatschappen opleveren kunnen we onze vaste lasten betalen. Zo hoeven we ons niet bezig te houden met marges op productniveau, maar kunnen we ondernemen in verbinding met onze missie, visie en waarden.

* De kleine lettertjes *

  • De bijdrage van € 9,95 moet voor de 1e van de maand op onze rekening staan.
  • Het lidmaatschap is geldig per gezin. Mochten we vermoeden dat er meerdere gezinnen profiteren van de voordelen, dan kunnen we het lidmaatschap stoppen. Hier wordt over gecorrespondeerd, maar uiteindelijk is onze bevinding leidend.
  • Uitgezonderd op de 20% korting zijn producten waar we geen korting op mogen geven van de wet, leverancier of producent. Bijvoorbeeld boeken, sommige waterdilters en enkele andere producten. Ook zijn de producten uitgezonderd die niet met de post verstuurd kunnen worden, zoals groenten en fruit, en andere versproducten.
Share